Netwerken & Servers

PCG-IT is gespecialiseerd in het opzetten van veilige en stabiele bedrijfsnetwerken. Wij verzorgen voor u de volledige inrichting van uw netwerk en servers. Dit doen wij zowel voor bedrijven met slechts enkele werkplekken, als voor bedrijven met tientallen werkplekken. Ook als er sprake is van een complexe omgeving zijn wij u graag van dienst.

De klant staat daarbij bij ons centraal. Dat houdt in dat wij onze oplossingen volledig afstemmen op uw behoefte en bedrijfsprocessen. Onze experts staan graag voor u klaar met deskundig advies.

Wij zorgen voor een heldere infrastructuur. Welke type netwerk u ook zult kiezen, het is van essentieel belang dat uw bedrijfsprocessen soepel verlopen en dat gebruikers hier goed mee overweg kunnen. Voor u als ondernemer is het dus belangrijk dat de IT op rolletjes loopt. De invulling hiervan kan per ondernemer verschillen en dit is exact de reden waarom PCG-IT maatwerk levert.

Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met:

  • Aanleg en onderhoud van uw werkplek en uw netwerk
  • Preventief onderhoud van de server
  • Proactieve monitoring van uw serverpark
  • Professionele helpdesk in eigen huis

Onder meer wegens de samenwerkingsverbanden die wij zijn aangegaan met onze partners kunnen wij u tevens voorzien van de nieuwste generatie servers, pc’s, backupmogelijkheden, antivirusprogramma’s.. kortom net waar u behoefte aan heeft. Wilt u hier graag inhoudelijk meer over weten? U kunt ons bereiken via 013 53 00 454 en customerservice@pcg-it.nl.